Jump to content

Passenger rear sliding door not opening fully


Recommended Posts

Hi My 2003 alphard has just had cable replaced a few months ago. It closed ok at first but now seems to be only opening 75 percent of the way. Also sometimes it won't open unless I open the passengers door first.Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

Is there a way of resetting it like the windows maybe?

Do you mind me asking how much cable replacement cost to get and fit? I saw posters on another place suggesting people remove the cable altogether if it breaks, which I thought sounded daft. 

Link to comment
Share on other sites

Hi   its seems to have gone back to normal now! Will see what happens.

I got my cable directly from local toyota dealer (genuine part) and fitted it myself although it took about 4 hours. YouTube videos have some good tips on how to do it. Once cable is broken not much point in removing it! look at this and similar videos.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.