Jump to content

Recommended Posts

Hi Everyone 

 

We have a series 20 Alphard with original cruise control.  While cruise control works, it will not set at speeds over 68mph. 

 

Is this a normal operation? 

 

If I set it below 68mph, I can then use the resume function, however once the car speed reaches 68mph it stops acceleration. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Ross Hannant said:

Is this a normal operation? 

yes, it's the standard max speed, but you can fit a another Cruise unit which will allow you to increase it to the mid 80's.

Link to comment
Share on other sites

I put this post up last night:

 

I am talking with another owner to find out the 'all in' price to buy one of these from Japan.

 

It will use the existing stalk and allows you to change from OEM to the new controller, includes throttle response computer too, which will be great for my heavy boots in my 3.5L, I still get surprised when it takes off!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.