Jump to content
Check your Alphards past history in Japan in detail with CarVX ×

Rear Washer Fluid Not Working


Recommended Posts

On 3/28/2024 at 8:45 PM, Picasso said:

Hi Pete could I have your vin no. Or reg can pm it me if you want will look at lookup system for you 

Thanks for your advice, checked sound from washer motor, nothing, so I’d assume the motors packed up, should be able to get this changed under warranty 👍🏼

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I have pump noise but very poor flow or none.
Just watched a YouTube video on taking the bumper off, apparently the only way to get into reservoir & pumps.

Before I do that I’ve ordered hose couplers and I’m going to split the rear washer hose in the engine bay and confirm if pump has lost performance.

Bumper removal looks tricky for one pair of hands 🙄

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, Clutha said:

I have pump noise but very poor flow or none.
Just watched a YouTube video on taking the bumper off, apparently the only way to get into reservoir & pumps.

Before I do that I’ve ordered hose couplers and I’m going to split the rear washer hose in the engine bay and confirm if pump has lost performance.

Bumper removal looks tricky for one pair of hands 🙄

Good luck, keep us posted how you go 👍🏼

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.